Jump to content
Paszka

Serwer Hamachi na Plikach Terenzo

Recommended Posts

38 minut temu, CuteSzatan napisał:

Nie da się pobrać Virtual Box : / 

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

Edited by Tatsumaru

CZARNA LISTA - METINOWI OSZUŚCI

- Patryk Russ (paypal [email protected]), pseudonim artystyczny Patryś - Czarownik sprzedaje różne systemy i pliki serwerowe. Jednak po otrzymaniu hajsu znika. Gdy się pojawił mówił, że bardzo dobrze zna prawo i nie musi zwracać hajsu. Kilka dni później paypal zwrócił hajs.

Share this post


Link to post
Author of the topic Posted
1 godzinę temu, CuteSzatan napisał:

Nie da się pobrać Virtual Box : / 

No co mam Ci na to poradzić, nie odpowiadamy za każdą stronę w internecie 


d146570e03a86c6addd78e7af06d635d.gif

 

Share this post


Link to post

Really, thank you

Excuse me, I want to ask a question

Are these files without bug and problems?
Are all problems corrected?

Share this post


Link to post

Same sf bez maszyny:

 

 

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

Share this post


Link to post
Author of the topic Posted
39 minut temu, itamm napisał:

Same sf bez maszyny:

 

 

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

W temacie z poradnikiem na vps/dedyka są też. 


d146570e03a86c6addd78e7af06d635d.gif

 

Share this post


Link to post

Czy ktos moze wie jak pozbyc sie problemu "Lexico:Start again", wyswietla sie to u kolegi i nie odpala mu clienta, u mnie dziala normalnie mimo ze tez ten blad wyskakuje.

Share this post


Link to post

Kolega nie może wejść. Port map odpalony z adminem. Kolega ma normalne ip bez końcówki 100 ... Podesłał by ktoś może całego roota ?

Aby wszystko przeszło pomyślnie upewnij się że:

  • Zapora Systemu Windows została wyłączona na każdym komputerze
  • Że mamy uruchomionego portmapa
  • Uruchamiamy launcher z prawami admina
  • Nasz znajomy musi mieć normalne IP z hamachi bez .100
    Wszystko zrobione i wciąż nie działa .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...